zondag 27 januari 2013

Eerste echte bestelling

Omdat er zoveel collega's ziek zijn, krijgen ze op school veel van mijn kaartjes te zien. Iedereen kan er zijn naam op zetten voordat ze verstuurd worden. Zo kwam het dat een collega me vroeg of ik de kaartjes ook verkocht. Dus kreeg ik mijn eerste bestelling binnen van iemand buiten mijn familie.
Dat was echt een leuk gevoel... 
Ik mocht voor haar twee kaartjes maken. Eentje voor een babytje, een meisje en eentje voor een 25ste verjaardag van een jonge dame. Ik heb me helemaal laten gaan en in een weg wat nieuwe dingen geprobeerd. Ik moet zeggen dat ik tevreden ben met het resultaat :)

Met deze kaart doe ik mee aan de Stampin' for the Weekend Challenge



Voor deze kaart gebruikte ik papier van the baby girl stack. Ik vond de schudvenstertjes van de vorige kaartjes wel leuk en heb die dan hier ook gebruikt. Deze keer deed ik er een lint omheen en een grote strik op. Voor het ronde venstertje gebruikte ik de mal van Nellie Snellen, MFD 055. De tekening is van Eline. Voor het eerst kleurde ik zonder lijntjes. De No Lines techniek wordt het genoemd. Ik stempelde de afbeelding in het heel licht roze, wel Memento inkt. En dan kleurde ik net zoals ik anders zou doen. De vleugeltjes bestrooide ik met witte glitter. In de hoek gebruikte ik twee keer de mal van Nellie Snellen. Verder gebruikte ik de bloemen die ik maakte met de picture punch en blaadjes van de Martha Steward pons. Net zoals op de kaart hieronder. Nog wat halve parels en bloemen op het kaartje ét voila :)


Met deze kaart doe ik mee aan de You, Me and Magnolia Challenge


Op deze kaart gebruikte ik dezelfde bloemen als hierboven, de blaadjes zijn ook hetzelfde en deze keer gebruikte ik een aantal swirls gemaakt met de mal van Nellie Snellen. Op het onderste deel gebruikte ik de nieuwe tak van Marianne Design.

Zo dat was het weer. Nu ben ik weer even bijgebeend. Heb het zo druk de laatste tijd dat ik blij ben als ik eens even kan ontsnappen en achter mijn knutselbureau kan kruipen. Daar kan ik dan zo van genieten :)

Tot het volgende blogbericht :)

8 opmerkingen:

  1. Fabulous cards! Love the ribbon treatment on your shaker card!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! I saw it on another card and decided to combine it with the shaker piece. I like the result :)
      Thanks for the post!!

      Verwijderen
  2. Hoi Esther, leuk dat je volger bent geworden, zo kwam ik ook bij jou terecht. Hele mooie kaartjes maak je!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt om ook mij te volgen! Ik ben altijd opzoek naar inspiratie en zo langzaam aan komen de ideetjes ook vanzelf. Vind het altijd zo leuk om te zien wat anderen zoal maken...
      Ik kom zeker nog bij je op bezoek!
      Groetjes

      Verwijderen
  3. hi Esther, wat een mooie, lieve kaarten heb je gemaakt, bedankt dat je bij mij volger betn geworden, ik nu bij jou ook, als je zin hebt kom eens kijken bij mijn magnolia challenge blog, je kunt er mooie prijzen winnen, http://youmeandmagnolia.blogspot.nl/
    je onderste kaartje past bij de challenge die nu loopt, maar dan moet je wel opschieten hoor hihi, hij loopt tot morgen, xx van Maris

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Maris

      Bedankt om me te laten weten dat ik mee kon doen aan je challenge blog. Dit is de eerste keer dat ik meedoe aan een challenge, maar heb er al vaker over gedacht :) Wie weet win ik nog eens wat!
      Ik ben dan ook volger geworden van je challenge blog, als het lukt doe ik zeker ook mee aan de volgende challenge!!!

      Bedankt voor je reactie en tot nog eens...

      PS: Ik heb gelinkt naar deze post, maar de kaart die onderaan staat, staat niet in een aparte post, is dat een probleem?

      Groetjes

      Verwijderen
  4. hoi esther
    wat heb je een prachtige kaart gemaakt,heel fleurig! en dank je voor het meedoen bij YMAM
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gorgeous card. Thank you for joining us at SFTW.
    Hugs
    Jayne

    BeantwoordenVerwijderen