maandag 13 augustus 2012

Een namiddagje scrappen met mijn metekind, dit is het resultaat...

Mijn nichtje, metekind, is ook een knutselfan. Maar dan vooral als het op scrappen aankomt. Daarom zijn we samen begonnen met scrappen om zo een album van haar te vullen.
Dit zijn de eerste resultaten...


Het papier komt uit 'The Sweet Stack'. Voor de rest hebben we foto's gebruikt van de communiekaart en die individueel op een blauw achtergrondvelletje geplakt. Wat bloemen erbij die we met de Picture Pons van drie verschillende maten gemaakt hebben. Zowel in de bloemetjes als hier en daar nog wat Parel-Pen druppeltjes en enkele vlinders gestempeld. Een tekstje erbij (Tijd voor een feestje) van Marianne Design en klaar...


Dit papier is hetzelfde als het vorige, maar in een andere kleur en in de andere richting gebruikt. Ook hier dezelfde bloemetjes en Parel-Pen druppeltjes. Verder hebben we hier nog een stempel van Forever Friends gezet met Pigment-inkt en die bestrooid met rode glitter. Na verhitting geeft het een mooi glanzend resultaat. De stempel rechts onder is een houten stempel die 'Lentetak' heet.
De tekststempel 'Geniet van elk moment' is van Marianne Design.Buiten de foto's hebben we hier niet veel toegevoegd. Het papier van 'The Sweet Stack' heeft al een mooie indeling die we wilden laten uitkomen door niet teveel extra's te doen. Enkel wat Parel-Pen druppeltjes en een stickertje met hartjes erbij...

2 opmerkingen:

 1. hoi Esther en Laura,
  wat een mooie creaties, met wie willen jullie wedijveren?
  xxx Leentje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wedijveren? Vooral voor de fun :), we weten nu, sinds we met de grote bladen scrappen, pas hoe plezant het eigenlijk is.
   En mooie dingen maken is natuurlijk niet zo moeilijk je zo leuke materialen en mooie papieren verkoopt in je winkel :) (http://www.leentjeshobbyshop.be/)

   We merken wel dat we hoe langer hoe inventiever worden en dat maakt dat de resultaten ook steeds leuker zijn. Dus groeien doen we wel :)

   Verwijderen