woensdag 23 juli 2014

Challenge op Leentjes Facebookpagina

Het is weer tijd voor een nieuwe challenge. 


Het is de derde challenge en om het allemaal wat beter te laten verlopen hebben we een paar aanpassingen gedaan. 


De regels zijn als volgt:


1. Er moeten minstens 25 inzendingen zijn om de prijs eruit te laten gaan. We zijn nu met meer dan 70 mensen in deze groep, dus dat moet toch lukken hè :) 


2. Je moet minstens een artikel uit de winkel van leentjeshobbyshop.be gebruiken. 

Als je nog nooit wat daar besteld hebt, kan je evengoed meedoen, als je maar wat gebruikt dat je daar kan kopen. Ga dus eens lekker surfen en je zal zien dat je zeker wat in huis hebt wat je in het winkeltje kan krijgen. 


3. Niet onbelangrijk, we hebben onze prijs aangepast. Soms win je wel eens wat dat je niet kan gebruiken en dat is minder leuk. Dus daarom hebben we een keuze voor de winnaar. Als 1e keuze heb je de drie collectables vogelhuisjes van Marianne design. Als 2de keuze is er een mal van L&L design. En als 3de keuze is er het pakketjes van de hobbydols poster met wat linnenpapier en naaigaren. Voor ieder wat dus. 


De afspraak is dus dat de winnaar haar keuze mag doorgeven.


Wat moet je nu maken om mee te doen? Je maakt een kaart of project met als thema zomer. Veel keuze dus. Kan voor eender welke gelegenheid, als er maar zomerse kleurtjes aan te pas komen :) 


Je hebt tijd tot 20/08 om je project te posten in onze facebookgroep 'freubelen met Leentjes hobbyshop'. Zet er wel duidelijk bij dat je met dat project meedoet aan de challenge. Zo is het makkelijker om te volgen. Ik wens jullie allemaal veel succes!!! 


Ben je nog geen lid van onze Facebookpagina, kom dan naar daar en vraag of je lid kan worden. Dan voeg ik je toe en kan je aan de slag :)
Groetjes Esther en Leentje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten