vrijdag 7 december 2012

collega's, collega's, collega's...

De laatste dagen zijn er meer en meer afwezigen op school. Het is wel de periode van het jaar voor ziek te zijn, maar sommige leerkrachten hebben ook iets heel anders aan de hand.
Zo is een collega van me geopereerd, terwijl een andere collega thuis is omdat het huis van haar ouders is afgebrand. Een derde collega is thuis omdat ze met haar nek vast zit...
Natuurlijk is het dan altijd leuk om een kaartje te krijgen waarop al je collega's getekend hebben. Ik mocht die kaartjes maken en ik ben er  weer helemaal in opgegaan...
Hier de resultaten:


Ik heb een beetje gelet op de voorkeuren van mijn collega. De eerste dame is vaak gekleed in herfstkleuren en daarom vond ik dit ideaal papier om voor haar een kaartje te maken. Het papier is van Basic Grey. Voor de rest is het gewoon in laagjes op de kaart gezet. Drie passende lintjes erbij, de strikjes natuurlijk gemaakt met de Crafter Companion. Een krul links en rechts en wat plakparels. Het meisje is van Magnolia en ik heb ze natuurlijk allemaal ingekleurd met de copics.  

Ook de volgende kaart is op dezelfde manier opgebouwd. Het papier is van dezelfde serie, maar dan de roze variant, BitterSweet.Voor de mannelijke collega heb ik het iets soberder gehouden, maar ik vind het één van mijn beste mannenkaarten. Ik vind het zo leuk papier en de combinatie komt echt goed uit. Het papier is van Dots and Stripes. Met weer dezelfde opbouw, toch zo anders. Hier en daar een knoopje een plakparel en een stukje lint en ook deze kaart is af. 
Ik heb de 3 kaarten op één avond gemaakt. Soms is het zo leuk om dezelfde en toch weer heel andere te maken. 
Al de collega's waren in ieder geval enthousiast en hebben gretig hun naam in deze kaarten geschreven. Hopelijk zijn ook de ontvanger content!!!


3 opmerkingen:

 1. Daar zullen je collega´s vast blij mee zijn!
  Ze zien er alledrie schitterend uit.
  Fijn weekend.
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je Nicolet! Is leuk dat mijn blog toch gelezen wordt!
  Heb echt plezier beleefd aan het maken van deze set kaarten!

  Groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd leuk om een kaartje van je collega te krijgen! Je kaartjes zijn ontzettend leuk dus ik weet zeker dat ze er heel blij mee zullen zijn!
  Xxangela

  BeantwoordenVerwijderen