zondag 2 september 2012

De verjaardag van een nicht

Gisteren waren we uitgenodigd op de 21ste verjaardag van een nicht van mijn man. Dit werd haar kaartje...
 Links kan je zien hoe het kaartje dicht is en dan ook netjes in een envelop past. Recht zie je het kaartje wanneer het open is en recht kan staan op zijn eigen voet.
De tekst is gestempeld met de nieuwe tekststempels van Marianne Design. De ovale mal is van Nellie, de MFD 007
Het gras is gemaakt met de border die van Cheery Lynn, D126. De bloemetjes zijn geponst met de picture pons madeliefje, het kleinste. En de blaadjes weer met de Martha Stewart blaadjes pons.


De envelop heb ik zelf gemaakt met behulp van de Crafter Compagnion. De envelop is eigenlijk meer een envelobox aangezien hij dikker is. zo passen de bloemen er mooi in en kan je de envelop maken met de kleur van papier die het best bij je kaart past. De Crafter is zo een super ding! Ook de kleine embossing heb ik hiermee gedaan... Als je het plooien van je kaartje, doosjes en enveloppen veel werk vindt, schaf dan zeker een Crafter aan. Dit helpt je om op de juiste plaats een rillijn te zetten, zodat vouwen kinderspel wordt. De enveloppen in alle maten maak je hiermee. Er zitten ook nog handige extra's in zoals een hulpstuk om de perfecte strikjes te maken in alle maten en met eender welk lint. Ook embossen, snijden en nog zoveel meer, is echt handig gedaan hiermee. Als je eens een workshopje wilt, vraag maar raak!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten